FALDSIKRINGSUDSTYR

Hos Safework tilbyder vi en lang række forskellige former for faldsikringsudstyr. Vi har produkter fra en række forskellige leverandører, der kan bruges og tilpasses til en lang række forskellige typer opgaver.

FORSKELLIGE TYPER SELER

Når man arbejder med faldsikring er det vigtigt, at man har den rigtige sele. Den skal først og fremmest være sikker og passe til opgaven, men den skal også passe til personen, der skal have den på. Safwork kan levere seler til alle typer faldsikring og nedsænkning. Både basisløsninger og mere behagelige komfortudgaver til arbejde i hængende tilsand. Vi kan også tilbyde mere specialiserede seler til f.eks. vindmølleindustrien, der leveres med elektrisk beskyttelse eller Fire Free-udstyr, der er designet til at kunne modstå gnister fra f.eks. svejsning.

Find vores faldsikringsseler her

LINER OG TILBEHØR

Til faldsikring fås en lang række forskellige liner, der kan anvendes til særlige opgaver og behov. Både liner, der er beregnet til at opfange fald, og som derfor er udstyret med en form for falddæmper og statiske liner, der er beregnede til at hindre fald. Derudover fås tilbehør som for eksempel faldblokke, der er en form for faldsikring med automatisk tilbagetræk. Det betyder, at linen automatisk følger brugerens bevægelser og bremser ved fald. På den måde sikrer en faldblok et kortere fald.

Find vores liner til fastholdelse her

ANKRE

Intet faldsikringssystem er stærkere end det punkt, det er fastgjort til. Derfor er det vigtigt at sørge for et ordentligt anker. Hos Safework kan vi levere en række forskellige løsninger som for eksempel bevægelig forankring på metalbjælke, forankringskroge, stroppeankre og særlige betonankre, der er designet til hurtig fastgørelse i beton ved hjælp af en trykknap, der kiler ankerpunktet ind i en struktur.

Find vores ankerpunkter her

ANDRE TYPER UDSTYR

Safework tilbyder også alle former for glidesystemer, falddæmpere, karabinehager og seleveste. Vi kan hjælpe med rådgivning til en konkret opgave, og hvis du ikke kan finde præcist det du leder efter på siden, er du også meget velkommen til at kontakte os. Vi kan levere sikkert og godkendt udstyr til alle former for faldsikring.