FALDSIKRING AF TAG

Et af de steder, hvor faldsikring er vigtigst, er ved arbejde på tag. Det kan samtidig være en udfordring at finde et system, der virker, mens arbejdet foregår, da tagarbejde ofte inkluderer en del bevægelse. Safework er forhandler og er godkendt som opstiller af produkter fra Vertic, der har en lang række løsninger til faldsikring ved forskellige typer tag og forskellige typer opgaver.

Du kan også hente en brochure fra vores samarbejdspartner Vertic

SKRÅT TAG

Ved arbejde på skråt tag, er der flere ting, man skal være opmærksom på. Risikoen for at styrte ned, er selvsagt større end ved arbejde på et fladt tag, så derfor er det nødvendigt at faldsikre. Dette kan enten gøres ved hjælp af en form for rækværk eller med et faldsikringssystem med sele og anker. Det sidste vil ofte være hensigtsmæssigt på et skråt tag. Og vælger du at faldsikre på denne måde, er det særlig vigtigt at sørge for, at dit anker til fastgørelse er i orden. Safework har flere løsninger, der kan anvendes som ankre på skrå tage. For eksempel ankerøje, der er en diskret og aftagelig øjebolt, hvis det visuelle er vigtigt. Vertics serie består af et omfattende sortiment af forskellige sikkerhedsankre, der kan monteres i en række materialer som for eksempel mursten, beton, murværk og stål. Det er vigtigt at være opmærksom på, at den rette bolt anvendes til det rette materiale. Taganker er anden serie, der passer til de fleste tagtyper, og kan bruges både som anker til faldsikring, fastholdelse af stiger, gelændre og lignende.

FLADT TAG

Ved arbejde på fladt tag er det nogen gange nødvendigt med faldsikringssystemer, mens et rækværk andre gange er den bedste løsning. Hvis det sidste er tilfældet fører Safework en række rækværk, der er både sikkerhedsgodkendte og enkle at stille op.

VÆLG DEN RIGTIGE LØSNING

Ved arbejde på både flade og skrå tage, er det vigtigt at vælge den rette løsning til den konkrete situation. Hvis du er i tvivl eller vil høre, hvilke løsninger Safework markedsfører, er du meget velkommen til at kontakte os.